Workshops

I år har vi ni forskjellige workshops og kurs:
Gitar for nybegynnere
Gitar for viderekommende
Band for nybegynnere
Dans
DJ
Parkour
Klatring
Film
Matlaging


GITAR FOR NYBEGYNNERE
26. – 28. juni kl. 12:00 – 14:00
Gratis
Oppmøte på Fyrhuset musikkverksted
Du får låne gitar hvis du trenger

Lyst til å lære å spille gitar? Kurset går over tre dager med to timer undervisning hver dag. Du lærer enkle akkorder og rytmisk utførelse. Vi bruker enkle låter i undervisningen og du trenger ikke å ha spilt gitar før for å være med.

GITAR FOR VIDEREKOMMENDE
26. – 28. juni kl. 14:00-16:00
50 kr
Oppmøte på Fyrhuset musikkverksted
Du får låne gitar hvis du trenger

Kurset forutsetter noen basiskunnskaper, for eksempel kjennskap til enkle grep og rytmikk. Det legges opp til arbeid rundt låter, akkorder og skalaer, og vanskelighetsgrad tilpasses kursdeltageres ferdigheter. Kurset går over tre dager, med undervisning to timer hver dag.

BAND FOR NYBEGYNNERE
16. – 18. august kl. 12:00 – 15:00
50 kr
Oppmøte på Fyrhuset musikkverksted
Du får låne instrument hvis du trenger

Spille trommer, bass, gitar, piano eller synge? Dette er et grunnkurs i samspill, der målet er å kunne spille én til to låter sammen. Bandsammensetningen avhenger av deltagernes interesser, og det vil bli mulighet for å prøve seg på forskjellige instrumenter. Kurset varer tre dager, tre timer timer per dag. Det forventes ingen forkunnskaper.

DANSEWORKSHOP
26. – 27. juni
Kl. 15:00 – 17:00
Gratis
Oppmøte: Ammerudklubben
Ta på klær og sko du kan bevege deg i.

Er du glad i å danse? Har du lyst til å lære streetdance og hiphop? Alle kan bli med på workshop enten du har danset tidligere eller dette er ditt aller første forsøk på dansegulvet!

DJ FOR NYBEGYNNERE
7. og 8. august kl. 13:00 – 17:00 50 kr
Du får beskjed om oppmøtested.

Er du vår neste store DJ? Bli med på DJ-kurs for de som ønsker å lære og mikse musikk. Her får du en innføring i DJ-utstyret, hvordan det kobles opp og hvordan det fungerer. Under kurset vil man jobbe med beatmatching, en DJ-teknikk hvor man blant annet lager overganger mellom låtene. Lær å bruke filtere for effekter. Vi bruker Numark NS6DJ-miksere og Serato programvare.

PARKOUR
10. og 11. august
50 kr
Oppmøte på Grorud busstasjon.
Du får beskjed om tiden.
Ta med gymtøy, joggesko, matpakke og drikkeflaske.

Har du lyst til å lære grunnleggende teknikker i parkour? Nå har du sjansen! Parkour er en bevegelsesidrett der man skal komme seg fra A til B på en mest mulig effektiv måte. Dette kan inkludere alt fra å bevege seg over en fire meter høy vegg til å kunne svømme over en kald elv.

KLATRING
Onsdag 28. juni kl. 12:00 – 16:00
Kl. 12:00 – 16:00
100 kr
Oppmøte: Grorud T-banestasjon
Ta med matpakke og ha på deg joggebukse/klær du kan bevege deg i.

Vi reiser til Klatreverket på Torshov. Klatreverket er Nordens største klatresenter og tilbyr klatring og buldring på absolutt alle nivåer. De har også et stort utvalg klatrekurs både inne og ute.

Vi får en erfaren instruktør og har mulighet til å prøve ut alle deres aktiviteter.

VÅR NESTE FILMREGISSØR?
14. – 15. august
50 kr
Oppmøte på Raven Romsås. Du får beskjed om tiden.
Ta med matpakke, du får låne filmutstyr gratis.

Ønsker du å lære å lage film? I sommer blir det filmkurs på The Raven med Groruddalen Frie Filmere som instruktører. Kurset gir deg inspirasjon og kunnskap til å lage din egen lm. Du lærer hvordan du bruker filmkameraer, redigerer, og litt om skuespill. Action!

KOKKEKURS
29. – 30. juni kl. 13:00 – 17:00 50 kr
Du får beskjed om oppmøtested

Lær å lage mat! Du kan selv bestemme om vi skal lage mat fra India, Italia, Norge eller et annet land. Kokkekursene er noe deltagerne synes har vært morsomt, lærerikt og ikke minst er det masse deilig mat å spise!


KLIKK HER FOR Å FYLLE UT PÅMELDINGSSKJEMA