OXLO PÅ KLUBBENE

OXLO 1I september er Oslo kommunes årlige OXLO-uke. OXLO står for Oslo Extra Large, og symboliserer at Oslo skal være en åpen og inkluderende by. Fritidsklubbene i bydel Grorud markerte denne dagen på mange ulike måter.

Kalbakkenklubben hadde stor OXLO-fest både på junior og ungdomsklubben den uka. På juniorklubben var det internasjonal mat, leker, konkurranser og en danseoppvisning av noen tøffe jenter. På ungdomsklubben var det thaimat, dj-kurs for nybegynnere, hip hop danseworkshop og FIFA-turnering. Det var en vellykket fest med mye liv, der mange nye tok turen innom for første gang.

På onsdag 16.september feiret juniorklubben på The Raven Oslo Extra Large. Klubben fikk besøk av klovnen Bibi som sammen med sin partner hadde et storslått piratshow. Dette slo godt an hos juniorene og det var god stemning gjennom hele showet. Det var alt fra sjonglering av kniver til sykling på hjul. Når showet var ferdig fikk alle barna hvert sitt ballongsverd, og det ble tatt  veldig godt i mot. Det ble også servert kjempegode vårruller av Ha på kjøkkenet. Fredag 18 september var det ungdommene sin tur til å feire OXLO, Da fikk klubben besøk av «Blæsta improshow» som har sitt utspring fra VGTV-serien  «Kasim bæder». Det var et veldig annerledes show som fikk ungdommenes oppmerksomhet, med mye lek på scenen, stand up komedie, og inkludering av ungdommene. Det var også turneringer og kåring av vinner til en flott OXLO- genser!

OXLO 3