NYÅPNING PÅ FYRHUSET

Bildet er fra tidligere arrangement ved Fyrhuset musikkverksted. Foto: Emma Kjølberg

Bildet er fra tidligere arrangement ved Fyrhuset musikkverksted. Foto: Emma Kjølberg

Det har skjedd mye på Fyrhuset musikkverksted i år. Ny utvendig trapp har kommet på plass tidligere i år ved hjelp av Nordtvet Gårds Venner. Nå jobbes det også med å ruste opp flere rom innvendig. I løpet av november blir det nyåpning av musikkverkstedet, med konserter og grilling for alle som vil komme.

Trym Romslo under årets Granittrock.

Trym Romslo under årets Granittrock.

Trym Halvorsen Romslo har selv vært en del av ungdomsmiljøet på Fyrhuset lenge. Nå har han praksisplass på musikkverkstedet, og deltar gladelig i arbeidet med oppussingen. «Det har skjedd veldig mye der de siste månedene, det er gøy å få være med på» sier han.

I andre etasje var øvingsrommet både kaldt og lite lydisolert. Det blir nå helt renovert. Sammen med klubbleder på Kalbakkenklubben, Rune Madsen, har Trym revet gamle vegger, bygd rammeverk, isolert og laget nye vegger og tak. Det har også kommet på plass et vindu.

Nå blir det ikke kaldt der lengre, og når det er bedre lydisolert blir det lettere å ha flere øvinger og kontorarbeid samtidig. Atmosfæren er rett og slett blitt mye hyggeligere» i følge Trym.

Oppussingsprosjektet nærmer seg nå slutten, og det skal markeres med en storslått nyåpning. Da skal band ved Fyrhuset ha utendørs konsert, og alle som kommer får grille pølser på bål laget av resteplanker fra oppussingen. Dato for nyåpningen er ennå ikke bestemt, men følg med på aktivigrorud.com eller Fyrhuset musikkverksteds facebookside for nærmere informasjon.
IMG_1316IMG_1314