NY KJØKKENSJEF PÅ RAVEN ROMSÅS

Bilde HaFritidsklubben The Raven Romsås har fått ny sjef på kjøkkenet. Mannen heter Ha Bui og er 34 år. Han beskriver seg selv som en ydmyk fyr, som er åpen og har massevis av stå-på-vilje. Ha er oppvokst på Tøyen, men har tidligere også bodd på Romsås. Han studerer sosialt arbeid på Høyskolen i Oslo og Akershus (HiOA) og gjennom jobben på The Raven får han praktisert det han lærer der.

Som ung var Ha litt av en rebell, og han likte å teste grensene. Nå, mange år senere, har han endelig funnet ut av hva han vil. Å begynne å studere sosialt arbeid var et resultat av mange år med forskjellige typer jobber. Nå har han landet på at han trenger en jobb som er givende, og ungdom, med den energien de utstråler, er noe av det Ha liker aller best.

På spørsmål om hvorfor han ville jobbe på kjøkkenet på The Raven, var svaret klart; Ha har likt å lage mat fra han var liten, og mat er en god måte å bli kjent med flere kulturer på. Det er alltid koselig å spise sammen med noen, og man får alltid fine samtaler rundt bordet.

Fritid er det ikke så mye tid til i livet til Ha. I tillegg til å være student og ungdomsarbeider på The Raven, er han trebarnsfar og fotballtrener for Grüner gutter 04. Han har nok av erfaring fra fotballen, etter å ha spilt et år i Romsås og ti år i Vålerenga.

Når han først har litt tid til overs er han veldig glad i å spille, helst FIFA eller skytespill. «Jeg har spilt litt med barna mine, men jeg slår de alltid, så jeg tror ikke det synes det er så gøy lenger», ler Ha.

Ha har allerede rukket å jobbe på The Raven i tre uker og sier dette om de første ukene; «Det har vært tre bra uker. Veldig mange hyggelige mennesker, både ansatte og ungdommer, og jeg har blitt tatt veldig godt i mot!»

«Jeg gleder meg til fortsettelsen, og ser frem til å bidra til at The Raven blir enda bedre».