KLAR FOR INNSATS PÅ AMD

Sunniva 2

Ammerudklubben har fått en ny ungdomsarbeider i staben. Hun heter Sunniva Sabine Gule Hellwig, er 20 år og kommer fra Molde. På Ammerudklubben skal hun jobbe fast på onsdager og lørdager, henholdsvis i biljardavdelinga og som dørvakt. I tillegg skal hun hjelpe klubbrådet i deres arbeid.

Sunniva studerer for å bli norsklærer i grunnskolen. Selv var hun en engasjert elev, som engasjerte seg i skolepolitikk. Over flere perioder var hun nestleder i elevrådsstyret ved skolen sin, og fritiden brukte hun på frivillig arbeid for Elevorganisasjonen.

Å få være med på å forme skolen og samfunnet jeg skal være en del av, er muligheter jeg setter utrolig stor pris på å ha, og som jeg derfor gjør det jeg kan for å benytte meg av.

Skole- og samfunnsengasjementet er det ikke slutt på:

«Jeg studerer for å bli norsklærer, og gleder meg til også i fremtiden å kunne gjøre en innsats for å skape en god skole og et bedre samfunn. Jeg elsker både språk og arbeid med barn og unge, og synes derfor jeg er utrolig heldig som får lov til å utdanne meg innen dette feltet» forteller Sunniva.

Når hun ikke sitter på skolebenken, bruker hun mye tid sammen med vennene sine. Hun sier hun er, som de fleste norsklærere, veldig glad i å lese og å skrive for fornøyelsens skyld, så mye av fritiden går også med til det.

Det hun gleder seg mest til med å begynne i jobben på Ammerudklubben er å bli kjent med ungdommene:

«Jeg gleder meg utrolig mye til det. Jeg håper også å bli bedre i biljard, da ferdighetene mine per dags dato ikke er særlig mye å skryte av. »

Sunniva 1