HJELPELEDER PÅ KLUBBEN

unnamed

Caroline Lønnebotn er hjelpeleder på juniorklubben på Kalbakken. Hver uke stiller hun opp og tar i mot barn som forventningsfullt strømmer inn dørene. Hun er en av flere ungdommer som jobber frivillig som hjelpeledere på Kalbakkenklubben.

Caroline er 15 år og går i 10. klasse på Groruddalen skole. På fritiden driver hun med musikk, og jobber på klubben. Der sitter hun ved inngangen, tar i mot og registrerer alle barna som kommer. Hun har også ansvar for å telle opp pengene og fylle ut et skjema ved dagens slutt.

– Jeg liker å jobbe ved inngangen, for der kan jeg være sosial samtidig som jeg blir bedre kjent med alle barna som kommer hver tirsdag, sier Caroline.

-Ved å være hjelpeleder lærer man å bli bedre kjent med andre og lære navn. Jeg har også lært hvordan man registrerer nye medlemmer. En fordel er at jeg har fått en god jobberfaring til senere i livet.

På spørsmål om hva hun drømmer om å gjøre i livet, svarer hun:

– Jeg drømmer om å jobbe med barn og unge. Jeg vil bli en barnevernspedagog eller psykolog for å hjelpe barn som ikke har det så bra. Jeg vil kunne spre positivitet rundt meg, samtidig som jeg hjelper andre som sliter med livet.