GLEDER SEG TIL JOBBEN

Martine The RavenThe Raven Romsås har fått en ny ungdomsarbeider. Hun heter Martine Haugen, er 24 år gammel, og er fra Ammerud. Martine skal jobbe fast på onsdager og fredager. Onsdager har hun ansvar for hobbyrommet, og fredager skal hun ha en litt friere rolle uten å være spesielt knyttet til et sted.

Martine studerer rettsvitenskap (juss) på Universitetet i Oslo og er ferdig med mastergraden sin til sommeren. Hun håper å få brukt graden sin til å jobbe for barn og unges rettigheter; «Å jobbe på en klubb som The Raven, gir deg helt unik innsikt i barn og ungdommers liv. Hvis jeg skal jobbe for at barn og unge får det bedre, er det helt avgjørende å vite litt om hvordan de faktisk har det», forteller hun.

Hun har bodd på Ammerud nesten hele livet, og brukte store deler av barne- og ungdomstiden sin i organiserte fritidsaktiviteter. Hun spilte håndball for Ammerud i 15 år, og i korpset i 11 år. Ved siden av studiene og jobben på The Raven, jobber Martine også frivillig for Oslo Røde Kors på møteplass for ungdom, noe hun har gjort de siste tre årene. Det å kombinere studier, jobb, og frivillige verv krever mye tid, så det er ikke så altfor mye plass til fritid. Martine trives likevel godt med en presset hverdag, og ville ikke byttet ut noe av det hun holder på med.

Etter tre uker på The Raven har hun dette å si om klubben; «Det er et kult sted, og jeg er veldig heldig som får være med å bidra til at barn og unge har et sted å dra til. Jeg har blitt tatt veldig godt i mot, og jeg gleder meg til å dra på jobb hver uke!»